grupa Fest

o nama

Grupa FEST  je glazbeni sastav koji svira, pjeva i zabavlja ljude na raznim događanjima i svečanostima: svadbama, koncertima, eventima, velikim i malim feštama.

Ukupno nas ima čak deset članova, ali to ne znači ako nas angažirate da ćemo se na pozornici složiti svih nas deset. Svi smo mi jedan uigrani tim pod nazivom grupa FEST i svaki član sastava savršeno funkcionira s ostalim članovima. Svoj posao odrađujemo vrlo profesionalno i u brojčanom sastavu koji je potreban sa svaku pojedinu priliku.

 

Što to znači?


Ako za svoju svečanost želite band od četiri člana, dobit ćete četiri glazbenika. Želite li sastav za manju svečanost, možda samo tri ili dva člana, nema problema. Dvije ili jedna pjevačica? Samo recite, sve ćemo se dogovoriti.
Naravno i cijena ovisi o vašim potrebama i dogovoru.

grupa FEST

Dajemo vam
100 %

Garantiramo ludu i veselu svirku za pamćenje i to u bilo kojoj kombinaciji.

Želite li tamburaše?

Nema problema. Harmonika, violina gitara i kontrabas. Idealna i vesela glazbena pratnja prije samog vjenčanja dobro će zabavit vaše goste. Ukoliko želite ista ekipa može odsvirati i čitavu svadbenu svečanost.

Dado

Dado je dugi niz godina vlasnik trgovine glazbenim instumentima i opremom Tehno Music Shop (možete baciti pogled na link), svojim razglasom ozvučava razna glazbena događanja i koncerte, a u sklopu poslovnog prostora nalazi se i tonski studio u kojem može snimiti sve što poželite. Sve na jednom mjestu.

Sigurnost

Sigurni smo kako želite da taj za vas važan i veliki dan bude savršen i svakom vašem gostu ostane u lijepom sjećanju. Obratite nam se s povjerenjem.

Organizacija

Organizator i odgovorna osoba za sve kontakte i dogovore je Dado. On je član i osnivač glazbenog sastava Fest od samog početka, a to je bilo prije dosta godina. Iza njega su brojne glazbene aktivnosti i mnoge godine iskustva. Osoba koja zna kako napraviti balans između želja mladenaca i potreba gostiju na svadbi kako bi sve ispalo savršeno. Obratite mu se s povjerenjem i dogovorite s njim najbolju kombinaciju banda za vas.

Garancija

Garancija dobre i uhu ugodne glazbe je i dobar i kvalitetan zvuk, a u tome smo vrlo profesionalni jer koristimo kvalitetnu razglasnu opremu Coda-Audio. Želite li svoju svečanost uljepšati svjetlosnim spektrom različitih boja u našoj ponudi također imamo i odgovarajući light.

Što kažu o nama

Zašto izabrati nas

Stvarno ste bili odlični, sve kako smo dogovorili. Moj suprug i ja smo presretni što smo od svih ponuđenih izabrali baš vas.  Puuuno vam hvala na svemu.

Jasna i Darko

Hvala vam što ste nam uveličali sa svojom svirkom naše vjenčanje. Imam osjećaj kao da niste čitavu noć stali, kao da nije bilo pauze. Hvala još jednom bili ste izvrsni

Veronika i Marko

Neznam dali sam ikad čula bolji band da radi takvo veselje i poticaj na ples. Hvala vam momci bilo je predobro.

Danijela i Ante

× Kako vam mogu pomoći?